Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ultima oră: Alte 217 cazuri de infectare cu COVID-19 - iată câți moldoveni s-au vindecat

© AFP 2024 / ROBIN UTRECHTНовые быстрые тесты на Covid-19
Новые быстрые тесты на Covid-19 - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale informează că alte peste 200 de persoane au fost testate pozitiv la COVID-19 în 24 de ore.

CHIȘINĂU, 9 aug - Sputnik. Alte 217 cazuri de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, informează Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale printr-un comunicat. Două cazuri sunt de import, unul din România și altul din Irlanda.

Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Societate
Antirecord de cazuri noi de COVID-19: 453 în 24 de ore

Bilanțul persoanelor infectate de la începutul pandemiei până în prezent a ajuns la 27 660 de cazuri. Din cele 217 cazuri noi, 13 sunt în rândul lucrătorilor medicali. Este vorba de 7 medici, 5 asistenți medicali, iar o altă persoană reprezintă personalul auxiliar.

Alte 200 persoane au fost tratate și externate. Până la ziua de azi s-au tratat 19300 persoane.

Ministerul informează că starea de sănătate a 473 de persoane este gravă. Dintre acestea 31 de pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată.

Și astăzi au fost înregistrate decese. Pe parcursul ultimelor 24 de ore patru persoane au fost răpuse de virus. Printre victime este și  medicul pediatru/endoscopist în cadrul Spitalului MSMPS și Spitalul Raional Cimișlia, Maria Popușoi.

Aceasta a fost internată la data de 30 iulie la Spitalul Clinic Republican. În total, 29 lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19. Alte 200 persoane au fost tratate și externate. Până la ziua de azi s-au tratat 19300 persoane.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0