Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Antirecord de cazuri noi de COVID-19: 453 în 24 de ore

© Photo : Ministerul Sănătății al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Abonare
Noi informații privind starea epidemiologică în contextul pandemiei coronavirusului au fost prezentate de Ministerul Sănătății.

CHIȘINĂU, 8 aug - Sputnik. Alte 453 de cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost înregistrate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, două sunt de import, Grecia-1, Portugalia-1. Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 27 de mii 443 de cazuri. Rezultatul cazurilor confirmate astăzi sunt după prelevarea a 2 406 de teste.

Coronvirus  - Sputnik Moldova
Societate
Există sau nu COVID-19: Ce spune Ministerul Sănătății

Din numărul total de cazuri de astăzi 16 sunt lucrători medicali. Este vorba de trei medici și 13 asistenți medicali. Din informația prezentată de Ministerul Sănătății aflîm că 434 de persoane sunt în stare gravă. Dintre acestea, 33 de pacienți în stare foarte gravă, conectați la aparate de respirație dirijată. 

Tot astăzi au fost înregistrate șase decese. Este vorba de trei femei și trei bărbați din diferite regiuni ale țării. Victimele aveau între 62 și 90 de ani și fiecare din ele sufereau de mai multe afecțiuni. Vestea bună a zilei este tratarea și externarea a altor 182 de persoane care au trecut prin chinurile COVID-19. Până la ziua de azi s-au tratat  19 100 de persoane.

În Rebuplica Moldova este instituită în continuare stare de urgență în sănătate publică. Astfel, până la 31 august mai multe restricții rămân în vigoare. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0