Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Filmulețe video pe înțelesul tuturor: Mesajul voluntarilor CNA adresat tuturor cetățenilor

© Sputnik / Miroslav RotariIon Pruteanu
Ion Pruteanu  - Sputnik Moldova
Abonare
O serie de produse video realizate de Centrul Naţional Anticorupţie şi PNUD Moldova au fost lansate în premieră, în țara noastră. În cadrul proiectului "Dicționarul integrității" participă zeci de tineri. Detalii am aflat de la reprezentantul CNA, Ion Pruteanu.
Filmulețe video pe înțelesul tuturor: Mesajul voluntarilor CNA adresat tuturor cetățenilor

"Dicționarul integrității" reprezintă o serie de produse video, realizate de Centrul Naţional Anticorupţie şi PNUD Moldova, cu implicarea voluntarilor anticorupție. Dicționarul explică, pe înțelesul tuturor, principalele forme ale corupției, manifestările acesteia, dar și cine este responsabil de prevenirea și combaterea ei. Totodată, tinerii ne informează cum se poate implica fiecare dintre noi în reducerea corupției. 

"Aceste filmulețe vor fi un ghid pentru cetățenii noștri. În total vor fi 10 filmulețe în care vor fi implicați voluntarii CNA. Deja au fost realizate patru videouri – corupție, mita, denunțul și influența necorespunzătoare. Următoarele șase sper să fie tot atât de interesante", a relatat într-un interviu pentru Sputnik șeful direcției Educație Anticorupție în cadrul CNA, Ion Pruteanu.

Astfel, până la finele lunii august toate filmuleţele video vor fi plasate pe paginile de Facebook ale PNUD, CNA şi voluntarilor anticorupţie, dar și pe site-ul oficial al Centrului Naţional Anticorupţie.

"Dicționarul integrității"  face parte din cadrul proiectului "Lupta cu corupția prin consolidarea integrității în Republica Moldova", implementat cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe al Norvegiei.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0