Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Niciun semn de ameliorare: Iată câte cazuri de COVID-19 s-au înregistrat într-o zi

© AFP 2024 / FRED TANNEAU Последние образцы на Covid-19
 Последние образцы на Covid-19 - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției sociale a prezentat informații actualizate cu privire la situația epidemiologică din țară.

CHIȘINĂU, 7 aug - Sputnik. Astăzi au fost confirmate 362 de cazuri noi de COVID-19, după ce au fost efectate 2572 de teste. 

Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns astfe la 26 990 de cazuri.

Printre persoanele la care astăzi a fost confirmată prezența virusului se numără 15 lucrători medicali. S-au îmbolnăvit șapte medici, șapte asistenți medicali și o persoană care face parte din personalul auxiliar. 

Лекарственные препараты и градусник для измерения температуры - Sputnik Moldova
Expert: Cum influențează temperatura corpului asupra severității COVID-19

Ministerul Sănătății precizează că 419 pacienți se află în prezent în stare gravă, inclusiv 29 conectați la aparate de respirație asistată. 1174 sunt în stare de gravitate medie, iar ceilalţi pacienţi sunt în stare satisfăcătoare.

Nu toți cei care în prezent sunt bolnavi urmează tratament în instituțiile medicale. Un număr impunător - 2989 de pacienți - se află izolați la domiciliu, fiind monitorizați de către medicii de familie. 

Tot astăzi s-au vindecat 242 de persoane și au fost externate. Până în prezent în Moldova au fost tratate de coronavirus 18.918 persoane. 

Ministerul informează și despre noi decese înregistrate. Astăzi au decedat din cauza COVID-19 șapte bărbați și femei cu vârste cuprinse între 55 și 78 de ani. Astfel, bilanțul victimelor coronavirusului a ajuns în Moldova la 835. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0