Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Și-a fotografiat iubita în poze intime apoi a șantajat-o ca să o întoarcă - VIDEO

CC0 / Pixabay / skeeze / Девушка
Девушка - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat în vârstă de 28 de ani i-a transformat viața fostei sale iubite într-un coșmar, după ce le-a trimis rudelor ei imagini cu fata în ipostaze indecente.

CHIȘINĂU, 6 aug - Sputnik. Un bărbat în vârstă de 28 de ani din raionul Basarabeasca a fost reținut la Aeroportul Internațional Chișinău, după ce fosta sa iubită, o tânără de 20 de ani, a depus o plângere la poliție în care a reclamat că a fost șantajată cu poze indecente. 

Anchetatorii români fac percheziții în casa lui Gheorghe Dinca  - Sputnik Moldova
Societate
Dezvăluiri explozive: Republica Moldova și România, pe harta rețelelor de prostituție

Ea le-a spus oamenilor legii că s-a aflat într-o relație amoroasă cu bărbatul timp de un an de zile. Ulterior, suspectul a plecat în Marea Britanie și a publicat pe internet imagini intime cu tânăra pe care le-a făcut fără acordul ei. Mai mult, le-a trimis rudelor ei fotografiile indecente.

„Acesta a difuzat materialele acumulate în mediul online și le-a transmis rudelor femeii și altor persoane, încercând astfel să o determine la continuarea relației”, menționează Inspectoratul General al Poliției într-un comunicat de presă. 

În acest caz a fost pornită o cauză penală pentru hărțuire sexuală și încălcarea inviolabilității vieții personale. Bărbatul care a difuzat imaginile intime a fost reținut la Aeroport în momentul în care a revenit în țară. 

Asupra lui au fost descoperite dispozitive în care se conțineau imagini cu victima. Bărbatul riscă acum până la 5 ani de închisoare. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0