Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Interdicție de intrare în Grecia pentru moldoveni: Când vom putea merge în statul elen

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Moldovenii care intenționează să călătorească în Grecia trebuie să cunoască noile precizări ce țin de intrarea pe teritoriul acestui stat.

CHIȘINĂU, 6 aug – Sputnik. Moldovenii nu vor putea intra pe teritoriul Greciei cel puțin până în data de 14 august. Despre prelungirea interdicției de intrare pe teritoriul acestui stat până la data respectivă informează Ambasada Republicii Moldova în Grecia.

Как люди спасаются от жары в Кишиневе - Sputnik Moldova
Societate
Peste 31 de mii de moldoveni, în autoizolare: Cum respectă regimul de carantină

„Cu scopul limitării răspândirii Covid-19, autoritățile elene au anunțat decizia de prelungire a interdicției temporare de intrare pe teritoriul Greciei a cetățenilor țărilor non-UE pentru o perioadă de două săptămâni, începând cu 1 august 2020, între care și cetățenii Republicii Moldova”, este precizat în informarea de presă a reprezentanța diplomatică.

De la această decizie fac excepție cetățenii care posedă permisul de ședere în statele membre ale Uniunii Europene sau zonei Schengen.

Interdicția ar putea fi scoasă sau prelungită în baza observațiilor situației epidemiologice și în conformitate cu recomandările Uniunii Europene, la un interval de două săptămâni.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0