Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un ascensor a luat foc la Rîbnița: Doi minori au rămas blocați

© Sputnik / Алексей НичукинУстановка лифта в жилом доме. Архивное фото
Установка лифта в жилом доме. Архивное фото - Sputnik Moldova
Abonare
Momente de spaimă cumplită pentru doi minori din Rîbnița. Ei au rămas blocați într-un ascensor care a luat foc. La fața locului au intervenit salvatorii.

CHIȘINĂU, 5 aug - Sputnik. Doi minori din Rîbnița au trăit clipe de coșmar, după ce ascensorul în care se aflau a luat foc în urma unui scurtcircuit. Salvatorii au fost alertați de un bărbat în vârstă de 63 de ani, care a declarat că într-un bloc de locuit de pe strada Kirov a luat foc liftul, iar copiii au rămas blocați în interior.

река Днестр - Sputnik Moldova
Societate
Pericol de inundații: Încă un dig fortificat de salvatori în lunca Nistrului – Foto

Pompierii și medicii au intervenit la fața locului. Angajații IGSU au reușit să salveze adolescenții. Copiii au fost examinați de către doctori. Băieții în vârstă de 15 și 13 de ani au fost transportați la secția de urgență a Spitalului Raional din Râbnița, dar nu au avut nevoie de spitalizare.  

Potrivit presei locale, copiii au vrut să iasă afară la joacă, dar liftul s-a oprit și s-a umplut de fum. Minorii au rămas blocați între etajele patru și cinci. Vecinii au auzit țipetele lor și au sunat imediat la pompieri. În urma cercetărilor, s-a stabilit că în cutia de joncțiune a avut loc un scurtcircuit. Astfel, mecanismul de ridicare a ascensorului a încetat să funcționeze. Incendiul a avariat cablul electric și cutia. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0