Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ceban a avut o întâlnire cu administratorii gheretelor din Capitală: Despre ce au vorbit

Abonare
Primarul Ion Ceban a avut o întâlnire cu administratorii gheretelor din Capitală. Iată despre ce au discutat în cadrul ședinței.

CHIȘINĂU, 4 aug - Sputnik. Primarul Capitalei a avut o întrevedere cu mai mulți administratori de gherete la inițiativa unor consilieri municipali. Ion Ceban le-a comuniat acestora că se admite amplasarea gheretelor în limita prevăzută de dispoziția semnată pentru perioada estivală.

Ion Ceban - Sputnik Moldova
Societate
Pedepse aspre pentru mai mulți pretori: Iată ce decizie a luat Ion Ceban

”I-am ascultat și am comunicat că nu se mai admite amplasarea mai multor unități decât prevede dispoziția semnată pentru perioada estivală”, a scris Ion Ceban pe Facebook. 

Referitor la celelalte scheme de amplasare, Ion Ceban le-a comunicat administratorilor că, după ce a fost aprobat conceptul privind comerțul stradal, regulamentul a fost făcut public, iar în data de 13 august vor avea loc primele dezbateri publice cu privire la îmbunătățirea documentului. Atunci vor putea fi făcute propuneri de către cei interesați de îmbunătățirea regulamentului.

Noul regulament stabilește modul de organizare și de desfășurare a licitațiilor pentru obținerea dreptului de a încheia un contract privind amplasarea unității de comerț ambulant stradal pe teritoriul municipiului Chișinău, condițiile de participare la licitații, de achitare a costului bunului adjudecat și modul de amplasare.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0