Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Doi bărbați au ajuns pe banca acuzaților pentru proxenetism: Ce pedeapsă riscă

© Sputnik / Евгений Биятов / Accesați arhiva multimediaDosar penal, verdict, cătușe, gratii
Dosar penal, verdict, cătușe, gratii - Sputnik Moldova
Abonare
Doi bărbați au fost trimiși în judecată pentru proxenetism. Aceștia convingeau tinerele să presteze servicii sexuale contra cost.

CHIȘINĂU, 3 aug - Sputnik. Doi tineri din Ungheni au fost trimiși pe banca acuzaților. Aceștia au fost reținuți la începutul acestui an pentru proxenetism. În luna martie, polițiștii de frontieră au identificat cei doi cetățeni moldoveni cu vârstele de 22 și 26 de ani, după mai mult timp de urmărire. Aceștia au fost reținuți chiar în momentul în care conduceau o tânără într-un un studio deschis clandestin în Chișinău. 

Altercații în centrul Capitalei - Sputnik Moldova
Video
Altercație în centrul Capitalei între protestatari și Poliție - Video

Ulterior, la solicitarea procurorilor PCCOCS, tinerii au fost plasați în arest, în Penitenciarul nr. 13 din Capitală. În cadrul măsurilor procesual-penale inițiale, a fost scos în vileag faptul că cei doi identificau tinere moldovence pe rețelele de socializare. Chiar și în perioada de monitorizare aceștia au convins alte două tinere cu vârste de 20 ani, din raionul Sângerei, să întrețină raporturi sexuale în schimbul unor sume de bani, iar scenele să fie filmate și publicate pe internet.

În următoarea etapă, dacă tinerele întruneau criteriile, după această „perioadă de probă,” urmau să presteze servicii sexuale în România. Învinuiții sunt originari din Ungheni, iar unul dintre ei a mai fost sancționat pentru încălcarea legii penale. 

Pentru fapta lor, aceștia riscă până la șapte ani de închisoare.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0