Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Altercație în centrul Capitalei între protestatari și Poliție - Video

Abonare
Protestatarii din centrul Capitalei au încercat să instaleze corturi în preajma Legislativului, după ce nu li s-a permis accesul în clădirea Parlamentului. Urmăriți imaginile video.

CHIȘINĂU, 16 iul - Sputnik.  În centrul Chișinăului au avut loc altercații între combatanți și Poliție. Conflictul a fost provocat de un grup de protestatari care au încercat să instaleze corturi în preajma Parlamentului. Potrivit reporterului Sputnik, care se află la fața locului, oamenii legii au reținut câteva persoane. Deocamdată, Poliția nu a confirmat oficial această informație.

Restaurant - Sputnik Moldova
Societate
Un nou protest al reprezentanților sectorului HoReCa: Ce revendicări au de această dată

Participanții la conflictul armat de pe Nistru au ieșit în această dimineață la acțiuni de protest. La manifestație au participat câteva sute de persoane. Demonstranții au blocat circulația pe bulevardul Ștefan Cel Mare, pe segmentul dintre sediul Parlamentului și Președinției. Artera centrală a Chișinăului rămâne blocată în continuare. Transportul public a fost redirecționat pe străzile paralele.

Protestatarii au mai multe revendicări legate de îmbunătățirea condiției sociale a veteranilor. Totodată, aceștia au înaintat un pachet de propuneri pentru îmbunătățirea situației social - economice din țară.

În fața demonstranților au ieșit câțiva deputați pentru a discuta problemele cu care se confruntă veteranii. Totuși, protestatarii insistă să intre în clădirea Parlamentului pentru a prezenta deputaților inițiativele, însă nu li s-a permis. Aceștia au primit un răspuns negativ și au încercat să instaleze corturi în preajma celor două clădiri administrative. Aceștia au declarat că nu vor pleca până când revendicările lor nu vor fi discutate în Parlament. Zona este încercuită în continuare de reprezentanții structurilor de forță.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0