Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Coronavirusul a dat peste cap activitatea Judecătoriei Chișinău, sediul Râșcani - Detalii

© AFP 2024 / ROBIN UTRECHTНовые быстрые тесты на Covid-19
Новые быстрые тесты на Covid-19 - Sputnik Moldova
Abonare
Un angajat al Judecătoriei Chișinău cu sediul în sectorul Râșcani a fost testat pozitiv cu coronavirus. În aceste condiții, instituția va activa în regim special.

CHIȘINĂU, 3 aug - Sputnik. Un angajat al Judecătoriei Chișinău cu sediul în sectorul Râșcani a fost testat pozitiv cu COVID-19. Insituția va activa în regim special de astăzi, 3 august. 

Rezultat pozitiv Covid-19 - Sputnik Moldova
Testele la COVID-19 și la anticorpi vor fi acoperite de polița de asigurare - Detalii

Potrivit unei dispoziții, pentru a evita infecatrea altor angajați, judecătorii vor examina doar cauzele care, potrivit cadrului normativ, se judecă fără participarea părților, precum și cauzele urgente, cele ale căror părți au fost înștiințate public, dar și cauzele care au ajuns în faza de deliberare, adoptare și pronunțare a hotărârii.

Accesul tuturor persoanelor în direcțiile care au un program de lucru cu publicul se restricționează, iar depunerea cererilor și eliberarea actelor solicitate se va efectua prin adresa de e-mail sau adresa poștală a sediului instituției.

Anterior, alți șapte angajați ai Judecătoriei Strășeni au fost testați pozitiv cu COVID-19, precum și cinci persoane care activează la Curtea de Apel Chișinău.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0