Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ziua Feroviarilor: Mesajul lui Adrian Onceanu către angajații și veteranii CFM

© Photo : Calea Ferată din MoldovaAdrian Onceanu
Adrian Onceanu - Sputnik Moldova
Abonare
Feroviarii din Republica Moldova își sărbătoresc astăzi ziua profesională. Cu acest prilej, directorul interimar al Căii Ferate din Moldova, Adrian Onceanu, a venit cu un mesaj de felicitare pentru toți lucrătorii din acest domeniu.
Ziua Feroviarilor: Mesajul lui Adrian Onceanu pentru angajații și veteranii CFM

În mod traditional – Ziua Feroviarului este marcată în prima duminică a lunii august. Sărbătoarea profesională este un prilej de bucurie pentru cei peste cinci mii de angajaţi ai CFM, pentru veteranii acestei profesii, dar și pentru cetățenii țării noastre, care beneficiază de serviciile CFM.

"Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor mei pentru avut curajul și dârzenia de a rezista la toate provocările timpului. Suntem recunoscători și le mulțumim tuturor celor ce și-au legat viața de Calea Ferată a Moldovei, pentru munca lor cotidiană plină de sacrificii. Suntem siguri, că experiența bogată, profesionalismul dumneavoastră vor garanta și de acum încolo noi succese și realizări în activitatea de producție spre binele și prosperarea CFM", a declarat în studiul Sputnik Moldova, Adrian Onceanu.

De asemenea, managerul instituției a adresat cuvinte deosebite de recunoștință veteranilor pentru devotament și pentru faptul că și-au consacrat decenii de muncă conștiincioasă acestei profesii.

Întreprinderea de Stat "Calea Ferată din Moldova" a fost înființată în data de 30 martie 1992.

De menționat că în Republica Moldova, Ziua Feroviarului a fost instituită prin Hotărârea de Guvern nr. 894 din 7 august 2006.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0