Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Va fi interzisă parțial circulația transportului pe două străzi din sectorul Buiucani

© Sputnik / Miroslav RotariАвтомобильная пробка
Автомобильная пробка - Sputnik Moldova
Abonare
Traficul pe străzile Ion Neculce și Ștefan Neaga din sectorul Buiucani al Capitalei va fi suspendat parțial. Va fi interzisă ciculația pe o bandă începând cu data de 2 august și până în data de 19 octombrie.

CHIȘINĂU, 2 aug - Sputnik. Traficul rutier pe străzile Ion Neculce și Ștefan Neaga va fi suspendat parțial. Va fi interzisă circulația începând cu data de 2 august și până în data de 19 octombrie. Restricțiile vor fi impuse în legătură cu executarea lucrărilor de reabilitare a apeductului.

Aleea din Parcul Valea Trandafirilor - Sputnik Moldova
Societate
Doar 11 gherete vor rămână în parcul ”Valea Trandafirilor”: Celelalte vor fi înlăturate

Potrivit reprezentanților primăriei Chișinău, în zonă vor fi instalate indicatoare rutiere, va fi înlăturat asfaltul deteriorat, vor fi astupate săpăturile cu nisip umed, compactându-l în straturi succesive. De asemenea, va fi restabilit cu beton invelișul asfaltic pe porțiunile deteriorate din străzile Ion Neculce și Ștefan Neaga.

Astăzi, 2 august începând cu ora 08:00 și până la ora 17:00 va fi suspendat traficul rutier pe strada Albișoara, tronsonul cuprins între bulevardul Iurie Gagarin - strada Ismail și pe strada București, în perimetrul străzii Mitropolit Gavril Bănulescu - Bodoni și strada Maria Cebotari. Măsura este luată în legătură cu desfășurarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor inginerești din gestiunea S.A. „Apă - Canal Chișinău".

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0