Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Doar 11 gherete vor rămână în parcul ”Valea Trandafirilor”: Celelalte vor fi înlăturate

© Public Domain / Serhio / O alee din parcAleea din Parcul Valea Trandafirilor
Aleea din Parcul Valea Trandafirilor - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul Capitalei, Ion Ceban, a precizat că toate gheretele instalate ilegal în parcul ”Valea Trandafirilor” vor fi evacuate de autorități.

CHIȘINĂU, 2 aug - Sputnik. În parcul „Valea Trandafirilor” din Capitală au fost demontate și înlăturate fundamentele care erau pregătite pentru a fi instalate ilegal gherete.

”Continuă să fie evacuate și acele gherete fără acte permisive și toate instalațiile, ce sunt interzise în această perioadă.
11 gherete trebuie să rămână în tot parcul”, a scris Ion Ceban pe Facebook. 
Pe parcursul acestei săptămâni în sectorul Botanica, Ciocana, Centru și Rîșcani au mai fost efectuate lucrări de demontare și evacuare a gardurilor/ îngrădirilor instalate neautorizat pe terenul municipal. Au fost demontate şi evacuate: garaje metalice, gherete, panouri publicitare, construcții de beton rămase după evacuarea panourilor și gheretelor, mașini abandonate.

La Buiucani continuă să fie evacuate cele 20 de gherete de lângă Piața „Delfin”, unde se vindeau flori. Autorizația agentului economic a expirat încă în anul 2016. Trotuarul urmează să fie amenajat. Acţiunile vor continua şi în perioada următoare.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0