Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Admiterea 2020: Programe de studii la USPEE "Constantin Stere" - detalii

© Sputnik / OsmatescoGheorghe Avornic
Gheorghe Avornic - Sputnik Moldova
Abonare
Absolvenții de liceu sau colegii pot depune actele în regim online la universitatea la care doresc să studieze. Iată cum se desfășoară procesul de admitere la Universitatea de Studii Politice și Economice Europene "Constantin Stere".
Admiterea 2020: Programe de studii la USPEE "Constantin Stere" - detalii

Universitatea de Studii Politice și Economice Europene ”Constantin Stere” este o instituție de învățământ modernă, dotată cu echipamente și tehnică necesară. Studenții au posibilitate să facă două facultăți concomitent și practica peste hotare.

Cei care doresc să devină specialiști în domeniile: Drept, Relații Internaționale, Politologie, Juranlism și Procese mediatice, Comunicare și Relații Publice, Asistență Socială pot alege și din programele de studii oferite de USPEE, doar că trebuie să se grăbească pentru că prima etapă de admitere se va desfășura până în data de 4 august.

''Noi avem grijă ca absolvenții noștri să fie angajați în câmpul muncii, în primul rând, în Republica Moldova, cu salarii care sunt foarte bune. La universitate se face carte cu adevărat, dar nu uităm să vă pregătim pentru viață, pentru ca să fiți multilateral dezvoltați. Este o legătură directă între teorie și practică. Vă asigurăm și cu loc de trai, avem căminele noastre, noi chiar corespundem cerințelor înainte instituțiilor de învățământ la etapa contemporană'', a declarat Gheorghe Avornic, rectorul USPEE "Constantin Stere".

De menționat că studiile pot fi realizate atât în română, cât și în limbile străine. Studenții sunt motivați cu burse de merit și învață gratuit la cea de-a doua facultate.

În prezent, peste 1500 de studenți își fac studiile la USPEE "Constantin Stere" din Capitală.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0