Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Nici semn de ameliorare: Câte cazuri noi de COVID-19 au fost confirmate într-o zi

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății a venit cu noi date privind situația epidemiologică din țară – și astăzi a fost confirmat un număr mare de infectări cu COVID-19.

CHIȘINĂU, 31 iul – Sputnik. Ministerul de resort a comunicat în seara zilei de vineri că astăzi au fost confirmate în țara noastră alte 390 cazuri noi de infectare cu COVID-19, dintre care 9 în regiunea transnistreană. Două dintre cazuri sunt de import (SUA-1, România-1).

Astfel, bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 24733 cazuri.

Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Societate
Crește rata infectării cu noul coronavirus și numărul de decese - Detalii

Astăzi au fost efectuate în total 2136 de teste, dintre care primar – 1629 şi repetat – 507.

Din numărul total de cazuri, 21 sunt în rândul lucrătorilor medicali: medici-10, asistenți medicali-10, personal auxiliar-1.

Totodată, ministerul Sănătății precizează că 17269 persoane s-au vindecat până în prezent.

Instituția informează și despre alte șapte decese cauzate de COVID-19.  Este vorba de patru femei și trei bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 87 de ani.

În Republica Moldova a fost prelungită perioada stării de urgență în sănătate publică până în data de 31 august, timp în care sunt impuse mai mute restricții.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0