Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Tragedie fără margini: Cadavrul unui copil a fost găsit într-o groapă cu apă

© Sputnik / Anatolii KiriakAcces interzis - Poliția
Acces interzis - Poliția - Sputnik Moldova
Abonare
Lacrimi și durere într-o familie din localitatea Corlăteni, raionul Râșcani. O fetiță de zece ani a fost găsită fără suflare într-o groapă cu apă.

CHIȘINĂU, 31 iul – Sputnik. Cadavrul unei fetițe de 10 ani a fost descoperit într-o groapă plină cu apă, adâncă de aproximativ 10 metri. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Râșcani, Ina Moscalciuc.

Исправительное учреждение - Sputnik Moldova
Societate
Tragedie la Penitenciarul 13: Un deținut a fost găsit strangulat

Potrivit ei, fetița a mers împreună cu alți copii, de nouă și respectiv cinci ani, la cariera din localitate. La un moment dat, minora s-a dezbrăcat și a intrat în apa din groapa formată în urma săpăturilor. Ea nu a mai ieșit însă la suprafață.

Ceilalți doi copii care se aflau împreună cu victima în momentul tragediei nu au povestit părinților despre cele întâmplate. Mai târziu însă mama fetiței de zece ani a reușit să afle de la aceștia ce s-a întâmplat la carieră și a alertat poliția.

În urma căutărilor, corpul neînsuflețit al copilului a fost depistat în această dimineață la o adâncime de patru metri, nu departe de locul în care își lăsase hainele.

Cadavrul este supus expertizei medico-legale pentru a stabili cu exactitate cauza decesului. Alte circumstanțe se stabilesc.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0