Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Tragedie la Penitenciarul 13: Un deținut a fost găsit strangulat

© Sputnik / Miroslav RotariИсправительное учреждение
Исправительное учреждение - Sputnik Moldova
Abonare
Un deținut care își ispășea pedeapsa la Penitenciarul 13 din Capitală și-a pus capăt zilelor, au anunțat Administrația Națională a Penitenciarelor.

CHIȘINĂU, 30 iul – Sputnik. Un deținut de doar 18 ani, care era condamnat la detenție în pușcărie, a fost găsit spânzurat. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de purtătorul de cuvânt al Administrației Naționale a Penitenciarelor, Oleg Pantea.

Исправительное учреждение - Sputnik Moldova
Societate
Pedeapsa procurorilor: Ce n-a înțeles un deținut-bibliotecar nici după eliberare

Potrivit acestuia corpul neînsuflețit al tânărului a fost descoperit de către un supraveghetor, care i-a alertat pe medici. Ajunși la fața locului, aceștia au putut doar să constate decesul.

Tânărul se afla în curtea de plimbare, unde sunt instalate mai multe aparate pentru sport. Acolo el și-a pus capăt zilelor, a precizat Pantea.

Deținutul se afla în custodia Penitenciarului 13 din luna iunie, anul curent, fiind cercetat penal pentru infracțiune contra proprietății.

În acest caz a fost inițiată o anchetă pentru a fi stabilite toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, dar și motivul care l-a făcut pe tânăr să recurgă la acest gest disperat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0