Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ce riscă agenții economici care nu vor respecta regulile de prevenire a COVID-19

© Sputnik / Anatolii KiriakButic amplasat într-un parc din Chișinău
Butic amplasat într-un parc din Chișinău - Sputnik Moldova
Abonare
Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a municipiului Chișinău a aprobat o hotărâre cu privire la regulile antiepidemice pentru următoarea perioadă de timp.

CHIȘINĂU, 31 iul – Sputnik. Agenților economici din municipiul Chișinău, care nu vor respecta regulile antiepidemice, le va fi sistată activitatea pe o perioadă de trei luni după prima avertizare oficială.

Вакцина от COVID-19 во время тестирования в исследовательском центре вакцин - Sputnik Moldova
Societate
Cazurile de infectare cu COVID cresc alarmant: Au trecut de pragul de 24 de mii

O decizie în acest sens a fost luată în cadrul ședinței Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică a municipiului Chișinău. S-a stabilit o regulă și pentru copiii de până la șapte ani.

Accesul acestora pe teritoriul piețelor este strict interzis în perioada stării de urgență instituită la nivel național până la 31 august. De asemenea, s-au respins solicitările întreprinderilor și agenților economici de a modifica programul de lucru al piețelor.

Comisia extraordinară de sănătate publică a municipiului Chișinău va solicita implicarea și suportul autorităților centrale din domeniul sănătății publice, ordinii publice, securității și apărării naționale în supravegherea respectării de către persoanele fizice și juridice din municipiul Chișinău a măsurilor de prevenire și control a noului tip de coronavirus.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0