Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

COVID-19 în Republica Moldova: Peste 30 de persoane în stare extrem de gravă

Abonare
Datele privind situația epidemiologică în contextul noului coronavirus au fost actualizate. Și în această dimineață au fost înregistrate decese.

CHIȘINĂU, 30 iul – Sputnik. Noi decese și pacienți în stare extrem de gravă din cauza noului tip de coronavirus în țara noastră. Datele au fost prezentate de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale printr-un comunicat de presă. Potrivit informației încă doi bărbați și o femeie au pierdut lupta cu COVID-19.

Детский сад - Sputnik Moldova
Societate
Vrei să duci copilul la grădiniță din 1 septembrie: Iată ce documente trebuie să prezinți

Cea mai tânără victimă avea doar 48 de ani și suferea și de alte comorbidități, cum ar fi hepatită cronică, hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă, diabet zaharat, obezitate, etc.

MSMPS informează că 426 de persoane se află în stare gravă. Dintre acestea, 34 sunt conectate la aparate de respirație asistată.

De asemenea, alte 112 persoane suspecte la COVID-19 au fost internate în ultimele 24 de ore în cadrul Centrului COVID-19 din Chișinău.

Vestea bună este că alte 255 de persoane s-au tratat de COVID-19. Până la ziua de azi, 17 040 de persoane s-au vindecat.

În Republica Moldova, de la începutul pandemiei până la ora actuală au fost înregistrate 23 947 de cazuri de infecție cu noul coronavirus, dintre care 1532 în regiunea transnistreană.

Doar ieri a fost raportat un număr de 426 de infectări cu noul coronavirus.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0