Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ultima oră: Încă patru decese provocate de COVID-19

Abonare
Informații actualizate privind starea epidemiologică în contextul pandemiei coronavirus-ului au fost prezentate de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

CHIȘINĂU, 29 iul – Sputnik. Încă patru decese și zeci de persoane în stare foarte gravă. Acestea sunt informațiile dimineții în contextul pandemiei noului tip de coronavirus în țara noastră.

Детский сад - Sputnik Moldova
Societate
Vrei să duci copilul la grădiniță din 1 septembrie: Iată ce documente trebuie să prezinți

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale informează printr-un comunicat de presă că pe parcursul nopții, trei bărbați și o femeie au pierdut lupta cu COVID-19 și au decedat. Cea mai tânără victimă avea doar 38 de ani.

Toți cei decedați sufereau și de alte boli cum ar fi edem cerebral, obezitate, cardiopatie hipertensivă și pulmonară, pielonefrită cronică bilaterală, etc.

Din cei 454 de pacienți care se află în stare gravă, 36 sunt conectați la aparate de respirație dirijată.

În ultimele 24 de ore, în cadrul Centrului COVID-19 din Chișinău, au fost internate 99 persoane cu suspecție la COVID-19.

Vestea bună este că alte 323 persoane s-au tratat de COVID-19. Bilanțul persoanelor tratate a ajuns la 16 mii 785 de persoane care s-au vindecat.

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 23521 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 1520 în Transnistria.

În Republica Moldova a fost prelungită perioada stării de urgență în sănătate publică până la 31 august, timp în care sunt impuse mai mute restricții.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0