Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un polițist infectat de COVID-19 se află în stare gravă: Detalii

© Sputnik / Miroslav RotariПолиция
Полиция - Sputnik Moldova
Abonare
COVID-19 nu face excepții și afectează pe toată lumea, inclusiv pe polițiștii. În prezent, sunt 79 de cazuri confirmate în rândul angajaților Ministerului de Interne.

CHIȘINĂU, 29 iul - Sputnik. Secretarul de stat de la Ministerul de Intern Sergiu Golovaci a informat că dintre cei 79 de polițiști infectați cu COVID-19, doar unul se află în stare gravă. 

Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Societate
Cazurile de COVID-19 sunt în creștere: Iată câte s-au înregistrat astăzi

”Polițistul a fost transportat la Spitalul Republican unde i se acordă o consultanță și o asistență medicală mai bună decât la Spitalul MAI. Ceilalți angajați sunt într-o stare mai bună. Sperăm să revină curând la serviciu”, a declarat Sergiu Golovaci. 

De la începutul pandemiei, 504 angajați din cadrul MAI s-au infectat de COVID-19, dintre care 425 s-au vindecat. Până acum, doi polițiști au fost răpuși de coronavirus.

În primul caz, a murit un ofițer principal din Capitală în vârstă de 42 de ani, care activa în cadrul Inspectoratului de Poliție Centru. În cel de-al doilea caz este vorba de decesul unui polițist de 52 de ani din cadrul Inspectoratului de Poliție Bălți. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0