Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cazurile de COVID-19 sunt în creștere: Iată câte s-au înregistrat astăzi

© Photo : Ministerul Sănătății al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a prezentat informații actualizate privind evoluția coronavirusului în Moldova.

CHIȘINĂU, 29 iul - Sputnik. Potrivit secretarului de stat la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Constantin Rîmiș, pe parcursul acestei zile au fost confirmate 426 de cazuri noi de coronavirus, dintre care trei cazuri sunt de import.

Dmitri Peskov, porte-parole du président russe - Sputnik Moldova
Rusia
Kremlinul a răspuns acuzațiilor la adresa Rusiei de dezinformarea în legătură cu COVID-19
Astfel, numărul cazurilor confirmate până acum în Moldova a ajuns la 23 de mii 947, dintre care 6 403 sunt active. În total, au fost efectuate 2 196 de teste, dintre care 1577 primare și 619 au fost repetate. Numărul testelor efectuate din martie până acum a ajuns la 145 440.

''Municipiul Chișinău prevalează - 188 de cazuri doar azi înregistrate. Urmează Strășeni, Ialoveni, Orhei, Telenești, Rezina. Specialiștii au analizat că aici s-au desfășurat evenimente. De exemplu, la Orhei e legat de Orheland. Avem și alte raioane cu infecții, bineînțeles. În raioanele din jurul Chișinăului, Bălților și Orheiului sunt mai multe cazuri. Din păcate, datele nu sunt îmbucurătoare'', a declarat secretarul de stat la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Constantin Rîmiș.

Din numărul total de cazuri confirmate astăzi, cinci sunt medici și 19 asistenți medicali. În același timp, 454 de persoane sunt în stare gravă, dintre care 36 se află la respirație asistată. Astăzi, au mai fost declarate vindecate 323 de persoane. În total, 16 675 s-au tratat de COVID-19. Totodată, pe parcursul acestei zile șase oameni au murit. Bilanțul deceselor a ajuns la 759 de cazuri.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0