Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Igor Dodon a înmânat mai multe distincții de stat: Cine s-a învrednicit de apreciere

© Photo : Facebook / Igor DodonPreședintele Igor Dodon a înmânat mai multe distincții
Președintele Igor Dodon a înmânat mai multe distincții - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Igor Dodon a înmânat mai multe distincții unui grup de cetățeni, în semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite față de stat, pentru muncă îndelungată și prodigioasă în domeniile de activitate ți înaltă măiestrie profesională.

CHIȘINĂU, 29 iul - Sputnik. În cadrul unei ceremonii oficiale organizate la Președinție, șeful statului Igor Dodon a înmânat mai multe distincții de stat unui grup de cetățeni în semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite față de stat, pentru muncă îndelungată și prodigioasă în domeniile de activitate și înaltă măiestrie profesională.

Церемония награждения контингента Национальной Армии, участвовавшего в военном параде в Москве к 75-летию Победы в Великой Отечественной войне. - Sputnik Moldova
Societate
Distincții pentru militarii moldoveni care au defilat în Piața Roșie de la Moscova

Într-o postare pe Facebook, președintele țării menționează că persoanele care s-au învrednicit de aceste distincții activează în organele de drept și de control și contribuie în fiecare zi la dezvoltarea și prosperarea țării.

''Le-am mulțumit tuturor pentru munca imensă și dedicație profesională, dorindu-le inspirație și succes în continuare'', menționează președintele Igor Dodon.
Toți participanții la ceremonie au venit cu măști, iar în cadrul ceremoniei de premiere au fost respectate regulile privind distanța socială.

Acum o săptămână, președintele a înmânat distincții de stat și reprezentanților Armatei Naționale, medicilor care lucrează la Spitalul Clinic Militar și la câțiva militari aflați în rezervă.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0