Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Admiterea 2020: De ce să înveți la Universitatea Slavonă

Abonare
Universitatea Slavonă oferă perspective de angajare pentru studenți atât în țară, cât și peste hotare.

Universitatea Slavonă din Moldova a fost fondată în anul 1997. Aici studiile se fac doar la zi și cu predare în limba rusă. 

Potrivit rectorului Universității, Tatiana Mlecico, Universitatea ocupă o nișă deosebită în câmpul educațional din Moldova, pentru că oferă studii doar în limba rusă. Însă acest lucru nu înseamnă că aici pot să învețe exclusiv studenți rusolingvi. Instituția prezintă un interes și pentru că face parte din rețeaua universitară a CSI, oferindu-le studenților  oportunitatea de a-și face masteratul în Rusia.

Universitatea de Stat din Moldova – o universitate complexă  - Sputnik Moldova
Video
Universitatea de Stat din Moldova – o universitate complexă

Universitatea Slavonă oferă studii în domeniul economic, administrarea afacerilor, management, logistică, finanțe, contabilitate și IT.

Cele mai populare specialități de la Universitatea Slavonă sunt: psihologie, economie, teatru, IT și design.

Universitatea pregătește specialiști în 18 domenii ale ştiinţelor naturii şi în 13 domenii cu profil umanitar. Totodată, în cadrul Universității activează grupuri de studiere intensivă a limbilor slave, română și engleză.

Universitatea Slavonă din Moldova se află pe strada Florilor, 28/1. Pentru mai multe informații despre procesul de admitere puteți apela numărul de telefon: 078 238 783 sau 022 430 381. La fel, puteți adresa întrebări în format scris pe adresa de E-mail: surm@starnet.md

În perioada 27 iulie - 4 august, pretendenții pot depune online dosarele de concurs. Pentru candidații care nu pot depune online dosarele de concurs, instituțiile de învățământ superior vor implica un număr mic de cadre universitare care vor recepționa dosarele. În data de 7 august vor fi anunțate rezultatele preliminare, iar în perioada 8–18 august are loc depunerea documentelor în original la instituția aleasă de către candidat, conform unui orar cu acces etapizat stabilit de instituție în diverse blocuri de studii, cu respectarea măsurilor de protecție împotriva răspândirii virusului COVID-19. În data de 20 august vor fi anunțate rezultatele finale.

Admiterea 2020 este un proiect realizat în comun de Sputnik Moldova și Uniunea Naţională a Studenţilor şi Tineretului din Moldova (UNSTM).

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0