Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Virusul COVID-19 nu se retrage prea curând. Un număr mare de cazuri confirmate și astăzi

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a prezentat informații actualizate privind evoluția coronavirusului în Moldova.

CHIȘINĂU, 22 iul - Sputnik. Ministerul Sănătății anunță că pe parcursul acestei zile alte 367 cazuri de infectare cu COVID-19 au fost confirmate în Republica Moldova, dintre care 21 în regiunea transnistreană.

Маски - Sputnik Moldova
Societate
Primarul de Hâncești, Alexandru Botnari, a fost testat pozitiv cu COVID-19 - Detalii
Din numărul total de cazuri, cinci sunt de import: România - 2, Italia - 1, Federația Rusă - 1 și un caz este adus din Turcia. Astfel, bilanțul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 23 521 de cazuri în Moldova.

Totodată, autoritățile anunță că pe parcursul acestei zile a decedat un bărbat de 74 de ani din raionul Șoldănești, care suferea de mai multe maladii. A murit în urma complicațiilor provocate de coronavirus și o femeie de 60 de ani din raionul Ialoveni. Pacienta avea de asemenea mai multe boli, inclusiv cancer și cardiopatie mixtă. Astfel, numărul celor care au decedat din cauza coronavirusului a ajuns la 753.

În total, astăzi au fost efectuate 1 829 de teste, dintre care primar – 1 333 şi repetat – 496. Din numărul total de cazuri, 19 sunt în rândul lucrătorilor medicali: medici - 7, asistenți medicali - 11, personal auxiliar - 1.

Până acum, 16 462 persoane s-au tratat de COVID-19.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0