Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Primarul de Hâncești, Alexandru Botnari, a fost testat pozitiv cu COVID-19 - Detalii

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Primarul municipiului Hâncești, Alexandru Botnari, a fost testat pozitiv la coronavirus. Toți angajații primăriei Hâncești au fost plasați în Carantină.

CHIȘINĂU, 27 iul - Sputnik. Primarul municipiului Hâncești, Alexandru Botnari, a fost testat pozitiv la COVID-19. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de specialistul în relații cu publicul din cadrul primăriei Hâncești, Nina Meșină. 

Astfel, de astăzi toți angajații primăriei vor sta 14 zile în izolare la domiciliu. Despre aceasta a fost comunicat pe pagina oficială de Facebook a primăriei orașului Hâncești. 

”Centru de Sănătate Publică din Hâncești a dispus plasarea în carantină a angajaților primăriei municipiului Hîncești din data de 27 iulie 2020 până la data de 9 august 2020, cu respectarea indicațiilor medicului de familie”, se arată în anunțul plasat pe pagina primăriei.

Reluarea activității instituției va fi permisă de către Centrul de Sănătate Publică Hâncești în funcție de evoluția situației pandemice.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0