Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce vor face deputații în vacanță: Răspunsul unor deputați din PPDA și PD

© Sputnik / OsmatescoArina Spătaru
Arina Spătaru - Sputnik Moldova
Abonare
Deputații din Parlamentul Republicii Moldova au ieșit în vacanță. Iată cum își vor petrece concediul de vară unii aleși ai poporului.
Ce vor face deputații în vacanță: Răspunsul unor deputați din PPDA și PD

După ședința din data de 20 iulie în care moțiunea de cenzură înaintată de Platforma DA împotriva Guvernului Chicu a eșuat, deputații au anunțat că pleacă în concediu.

Unii aleși ai poporului se gândesc să evadeze pentru câteva zile la odihnă, pe când alții spun că nu se grăbesc să-și facă planuri de vacanță.

"Revin în Bălți și mă bucur mult că voi avea mai mult timp liber să merg pe la oamenii din localitate. Eu deja mi-am planificat o agendă încărcată – întâlnirea cu oamenii. Îmi place să comunic cu fiecare în parte și să-i ajut în soluționarea problemelor. Nu plec nicăieri în vacanță. Nici nu țin minte când am fost ultima dată în vacanță la mare sau la munte", a declarant într-un interviu pentru Sputnik deputatul PPDA, Arina Spătaru.

© Sputnik / Mihai CarausSvetlana Rotundu
Ce vor face deputații în vacanță: Răspunsul unor deputați din PPDA și PD - Sputnik Moldova
Svetlana Rotundu

Nici deputata PD Svetlana Rotundu nu-și va petrece concediul peste hotare. Deputata spune că își va petrece timpul liber alături de cei dragi și va acorda mai multă atenție hobby-urilor pe care le are.

"Îmi place foarte mult să îngrijesc florile. O să o petrec vacanța acasă, pentru că am mult de lucru […]. Voi face lucruri care sunt aproape de sufletul meu și de care nu vreau să mă despart niciodată", a subliniat deputata PD.

De menționat că potrivit regulamentului, deputații merg în concediu anual de odihnă cu durata de 25 de zile lucrătoare. Aceștia vor reveni din vacanță în data de 2 septembrie.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0