Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ultima oră: Încă cinci persoane au murit răpuse de COVID-19

© Photo : Ministerul Sănătății al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Abonare
Vești triste de la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Mai multe decese provocate de COVID-19 au fot înregistrate în această dimineață.

CHIȘINĂU, 27 iul – Sputnik. Alte cinci decese provocate de noul tip de coronavirus au fost înregistrate în această dimineață, informează Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Ziua Independenței în Piața Marii Adunări Naționale - Sputnik Moldova
Politică
Fără manifestații de masă de Ziua Independenței și de Ziua Limbii - Video

Este vorba de patru femei și un bărbat cu vârste între 55 și 80 de ani, din diverse regiuni ale țării. Toate victimele sufereau și de alte boli, cum ar fi cardiopatie hipertensivă, diabet zaharat, hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă și pulmonară, obezitate, etc.

Totodată, alte 245 persoane s-au tratat de COVID-19. Până la ziua de azi, 16 mii 154 de persoane s-au vindecat.

Starea de sănătate a 425 de persoane este gravă. Dintre acestea, 29 de pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată.

În ultimele 24 de ore, alte 68 de persoane, suspecte la noul coronavirus au fost internate în cadrul Centrului COVID-19 din Chișinău.

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 23de mii 34 de cazuri de infecție cu noul coronavirus, dintre care 1494 în regiunea transnistreană.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0