Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Liderul de la Kremlin a participat la parada Marinei Militare Ruse

© Sputnik / Алексей Дружинин / Accesați arhiva multimediaRussia Putin Navy Day Parade
Russia Putin Navy Day Parade  - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a rostit un discurs în cadrul paradei Marinei Militare ruse din Sankt Petersburg.

CHIȘINĂU, 26 iul – Sputnik. Marina Militară a Rusiei îndeplinește cu demnitate cele mai dificile sarcini, a declarat președintele Rusiei, Vladimir Putin, într-un discurs rostit în cadrul paradei flotei navale ruse.

Владимир Путин и Владимир Зеленский - Sputnik Moldova
Rusia
Putin a discutat cu Zelenski despre situația din Estul Ucrainei

“Navele militare, sub legendarul steag al Sfântului Andrei, tot personalul Marinei Militare își îndeplinesc cu demnitate cele mai dificile sarcini. Într-un astfel de serviciu impecabil, un serviciu dedicat oamenilor noștri, Patriei noastre, se reflectă sufletul unic al fiecărui marinar și ofițer. Ne mândrim cu ei. Suntem mândri de victoriile militare deosebite ale marilor noștri compatrioți”, a declarat el în discursul său festiv.

Avantajele unice și sporirea capacităților de luptă ale flotei ruse vor fi atinse datorită implementării celor mai noi tehnologii digitale și a celor mai eficiente mijloace de apărare, a mai declarat Putin.

“Avantajele unice și sporirea capacităților de luptă ale flotei rusești vor fi atinse datorită implementării tehnologiilor digitale de ultimă oră, care nu au niciun echivalent în lumea sistemelor hipersonice, a dronelor subacvatice din contul celor mai eficiente mijloace de apărare”, a declarat șeful statului rus.

Potrivit lui Putin, devotamentul față de datorie, tradiții maritime puternice, amintirea despre predecesori, dragostea față de mare, față de familie și Patrie sunt sacre pentru marinari.

El a subliniat că este convins că urmașii, nepoții și strănepoții marinarilor-învingători nu își vor lăsa niciodată Patria de izbeliște și vor fi fideli testamentului marelui amiral rus Pavel Nahimov “de a gândi mai întâi de toate la gloria Rusiei și a flotei rusești”.

“Felicitări! Trăiască Marina Militară!”, s-a adresat președintele celor prezenți la eveniment.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0