Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Coronavirus în Republica Moldova: Câte cazuri noi s-au înregistrat într-o singură zi

© REUTERS / SATISH KUMARМаски
Маски - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a prezentat informații actualizate cu privire la evoluția coronavirusului în Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 26 iul - Sputnik. Astăzi au fost confirmate 206 cazuri noi de COVID-19 în Republica Moldova. Despre asta a anunțat Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. 

Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Societate
COVID-19 a mai luat o viață, iar 29 de bolnavi sunt conectați la aparate de respirație

În intervalul de timp indicat au fost efectuate și procesate 1023 de teste. Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 23 034 cazuri.

Din numărul total de persoane la care astăzi s-a confirmat virusul 12 sunt lucrători medicali. S-au îmbolnăvit trei medici, opt asistenți medicali și o persoană care reprezintă personalul auxiliar. 

Până în prezent, 15 909 persoane s-au tratat de COVID-19.

Ministerul Sănătății anunță și despre încă două decese din cauza virusului, după ce dimineață a anunțat despre o victimă. A murit din cauza infecției un bărbat de 84 de ani din raionul Drochia și altul de 64 de ani din Chișinău. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0