Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

COVID-19 a mai luat o viață, iar 29 de bolnavi sunt conectați la aparate de respirație

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a prezentat informații actualizate privind evoluția coronavirusului în Moldova.

CHIȘINĂU, 26 iul - Sputnik. Ministerul Sănătății anunță că pe parcursul nopții a decedat un bărbat de 71 de ani din Chișinău. Acesta a fost internat în spital în data de 13 iulie și mai suferea de cardiopatie mixtă și hipertensiune.

В России завершился первый этап испытания вакцины против COVID-19  - Sputnik Moldova
Rusia
Un alt vaccin rusesc împotriva COVID-19 intră în studiile clinice
Astfel, numărul deceselor în țară a ajuns la 733. 

Până acum, în Republica Moldova au fost confirmate 22 828 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, dintre care 1 489 în regiunea transnistreană.

414 pacienți sunt în stare gravă, dintre care 29 sunt conectați la aparate de respirație asistată, 1039 – în stare de gravitate medie, iar ceilalţi pacienţi sunt în stare satisfăcătoare.

Totodată, încă 301 persoane au fost externate. În total, 15 909 bolnavi s-au tratat de COVID-19.

În ultimele 24 de ore, în cadrul Centrului COVID-19 din Chișinău, au fost internate 58 persoane cu suspecție de coronavirus.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0