Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Droguri în sumă de 350 de mii de lei: Iată cine era implicat în schemă - Video

© Sputnik / Виталий Аньков / Accesați arhiva multimediaРабота экспертно-криминалистического центра УВД по Приморскому краю
Работа экспертно-криминалистического центра УВД по Приморскому краю - Sputnik Moldova
Abonare
42 de percheziții și droguri în valoare de peste 350 mii de lei. Poliția a destructurat cinci grupări specializate în comercializarea drogurilor.

CHIȘINĂU, 25 iul - Sputnik. Oamenii legii anunță că în perioada 20 – 24 iulie au destructurat cinci grupări criminale specializate în comercializarea drogurilor. Din aceaste scheme făceau parte 18 membri, cu vârstele cuprinse între 19 și 45 de ani. Ei au fost reținuți în flagrant delict în momentul când distribuiau narcoticele. Unul dintre membri se afla în urmărire generală, iar opt dintre aceștia au fost anterior implicați în comiterea mai multor infracțiuni.

În total, au fost efectuate 42 de percheziții corporale, în automobile, la domiciliile persoanelor reținute și în locurile de depozitare a drogurilor, în cadrul cărora au fost depistate și ridicate peste două kilograme de droguri de diferit tip.

Captura de droguri - Sputnik Moldova
Societate
Gestiona o afacere cu droguri din penitenciar: Iată cum a fost posibil - Video
Mai exact: marijuană hidroponică, pastile psihotrope, MDMA, metadonă, heroină, mai multe cântare electronice și peste 40 000 de lei proveniți din realizarea drogurilor. Valoarea stupefiantelor ridicate se estimează la peste 350 000 de lei.  

De asemenea, au fost ridicate și urmează a fi aplicat sechestru pe șase automobile ale infractorilor, evaluate la peste 80 000 euro, bani care provin din activitate criminală. În prezent, suspecții se află în arest pentru 30 de zile și dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă închisoare pe un termen de până la 15 ani, pentru punerea în circulație ilegal a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare săvârșit de un grup criminal organizat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0