Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Corpul neînsuflețit al unui campion olimpic a fost găsit într-un râu

© Sputnik / Irina LeahovaМост в городе Тирасполь
Мост в городе Тирасполь - Sputnik Moldova
Abonare
Campionul olimpic Aleksandr Ivanitski, dispărut în ajun, a fost găsit mort într-un râu din regiunea Moscovei.

CHIȘINĂU, 25 iul - Sputnik. Anunțul despre moartea campionului olimpic Aleksandr Ivanitski a fost făcut de organizația „Liza Alert” pe Twitter, potrivit RIA Novosti

Парк Валя Морилор - Sputnik Moldova
Societate
Cadavrul unui minor a fost găsit într-un lac: Ce s-a întâmplat - Foto

Mai devreme s-a aflat că el a dispărut pe 22 iulie, după ce s-a pornit la pădure după ciuperci. Fiul campionului, Vladimir, a presupus că tatăl său în vârstă de 82 de ani a pățit ceva în timp ce traversa râul. Coșul în care și-a pus lucrurile personale a fost adus de ape la mal. 

Potrivit anchetatorilor, corpul neînsuflețit cu semne de înec a fost găsit în râul Veina. Din data de 22 iulie nimeni nu știa unde se află campionul. El a plecat după ciuperci și nu s-a mai întors. 

Alexander Ivanitski este un luptător sovietic și sambist, câștigător al campionatelor mondiale și ale URSS. La Jocurile Olimpice de la Tokyo din 1964, a devenit campion olimpic la categoria de greutate de peste 97 de kilograme. Ulterior, timp de mulți ani a condus redacția principală a emisiunilor sportive ale Companiei de Televiziune și Radiodifuziune de Stat a URSS.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0