Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cadavrul unui minor a fost găsit într-un lac: Ce s-a întâmplat - Foto

© Sputnik / Evghenii PanasencoПарк Валя Морилор
Парк Валя Морилор - Sputnik Moldova
Abonare
Caz tragic într-o familie din Volintiri, Ștefan Vodă. Copilul lor minor a plecat la joacă, dar nu s-a mai întors.

CHIȘINĂU, 17 iun – Sputnik. Un băiat de doar 14 ani s-a înecat într-un bazin acvatic din apropierea satului Volintiri, raionul Ștefan Vodă, anunță Inspectoatul General pentru Situații de Urgență. Pentru recuperarea cadavrului a fost nevoie de scafandrierii IGSU.

Băiatul ar fi mers în după amiaza zilei de ieri, împreună cu un alt minor de aceiași vârstă, la lacul respectiv, iar la scurt timp după ce a intrat în apă, s-a înecat. Prietenul acestuia a mers speriat în localitate după ajutor.

„Pe parcursul serii de 16 iunie minorul a fost căutat de două echipe de salvatori, însă fără rezultat. În dimineața zilei de 17 iunie lucrările subacvatice au fost reluate, iar scafandrii IGSU au reușit recuperarea acestuia la o distanță de aproximativ 4 metri de la mal. Cazul este cercetat de organele de drept”, este precizat în comunicatul IGSU.

În context, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență îndeamnă părinții să supravegheze copiii minori și să nu le permită permită scăldatul în locuri neautorizate.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0