Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

COVID-19 a mai luat trei vieți: Numărul persoanelor decedate a ajuns la 729

© Photo : Ministerul Sănătății al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a prezentat informații actualizate privind evoluția coronavirusului în Moldova.

CHIȘINĂU, 25 iul - Sputnik. Ministerul Sănătății anunță că încă trei moldoveni și-au pierdut viața din cauza COVID-19. În primul caz este vorba de o femeie de 60 de ani din Chișinău. În data de 14 iunie, ea a fost interantă la Spitalul Clinic Republican. Pacienta mai suferea de cardiomiopatie mixtă, obezitate și hipertensiune arterială.

Работа мобильных пунктов вакцинации в Казани - Sputnik Moldova
Dodon: Din toamnă, moldovenii care vor dori, ar putea fi vaccinați împotriva COVID-19
A pierdut lupta cu boala și un bărbat de 60 de ani din Criuleni. În data de 22 iulie el a fost transferat de la Spitalul „Sânta Treime” la Institutul de Medicină Urgentă. Pacientul mai suferea de diabet zaharat, hipertensiune arterială, obezitate și cardiopatie hipertensivă.

A decedat și un bărbat de 73 de ani. În data de 20 iulie el a fost internat la Spitalul Clinic Bălți cu insuficiență renală, hipertensiune arterială și pielonefrită. Astfel, numărul deceselor din cauza COVID-19 a ajuns în Moldova la 729. 

Până acum, în Republica Moldova au fost confirmate 22 483 de cazuri de infecție cu noul coronavirus, dintre care 1 475 în regiunea transnistreană.

372 de persoane sunt în prezent în stare gravă, iar 29 de pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată, 1 025 - în stare de gravitate medie, iar ceilalţi pacienţi sunt în stare satisfăcătoare.

Totodată, alte 201 persoane s-au tratat de COVID-19. Până acum, 15 608 oameni s-au vindecat de COVID-19 în țara noastră.

Timp de 24 de ore, în cadrul Centrului COVID-19 din Chișinău au fost internate 81 de persoane cu suspecție de coronavirus. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0