Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu”, o valoare pentru țară

Abonare
Situația pandemică ne-a arătat că cea mai valoroasă carieră este în domeniul medicinei. Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu” este pregătită și în acest an să-i admită pe cei mai buni candidați.

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu” este unica instituție de învățământ superior din țară care pregătește medici calificați. Instituția are 75 de ani de la fondare, iar aici învață nu doar tineri din Moldova, ci și din alte peste 30 de țări.

Descoperă Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu” - Sputnik Moldova
Video
Descoperă Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu”

''Oferta educațională pentru anul acesta de studii include specialitățile la mai multe programe de studii. În primul rând, la acele care sunt de bază: medicină, farmacie, stomatologie și cele mai noi care au fost implementate în ultimul an, aceasta este optometrie, asistență medicală generală, medicină preventivă și anul acesta a fost acreditată o programă nouă de studii care se numește tehnologie radiologică'', a declarat Emil Ceban, rectorul Universității de Stat de Medicină și Farmacie.

Studenții au posibilitate să facă studii atât la buget, cât și în bază de contract. 

Admiterea 2020 este un proiect realizat în comun de Sputnik Moldova și Uniunea Naţională a Studenţilor şi Tineretului din Moldova (UNSTM).

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0