Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Descoperă Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu”

Abonare
Situația pandemică ne-a arătat că cea mai valoroasă carieră este în domeniul medicinei. Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu” este pregătită și în acest an să-i admită pe cei mai buni candidați.

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu” este dotată cu echipamente moderne, laboratoare, cămine, cantine, complexe sportive și zone de recreere. Procesul de instruire se desfășoară în limbile română, rusă, franceză și engleză. Aici, în fiecare an vin la studii și tineri din peste 30 de țări.

Universitatea de Stat din Bălți, bogată în tradiții - Sputnik Moldova
Video
Admitere 2020: Universitatea de Stat din Bălți, bogată în tradiții

''Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu” are un istoric de 75 de ani. Universitatea a investit foarte mult în tot ce se numește baza tehnică materială, condiții extra-curriculare, condiții pentru lecții, cursuri, biblioteci, săli de studii, săli de simulare și tot ce este necesar pentru a pregăti azi un medic de talie internațională. Permanent introducem în curriculă diferite modalități, noi programe de studii de licență, în așa mod ca să acoperim toate necesitățile sistemului de sănătate'', a declarat Emil Ceban, rectorul Universității de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu”.

Universitate are săli dotate, laboratoare, cămine, cantine, complexe sportive și zone de recreere. Procesul de instruire se desfășoară în română, rusă, franceză și engleză. Candidații pot fi admiși atât la buget, cât și la contract.

Admiterea 2020 este un proiect realizat în comun de Sputnik Moldova și Uniunea Naţională a Studenţilor şi Tineretului din Moldova.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0