Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Universitatea Liberă Internațională, un centru cultural chiar în inima Chișinăului

Abonare
Universitatea Liberă Internațională din Moldova se află în centrul Capitalei Republicii Moldova. Universitatea a fost fondată în octombrie 1992, prin decizie de guvern.

ULIM promovează cele mai noi tehnologii educaționale și informaționale în procesul de studii. Universitatea este acreditată de Consiliul Național pentru Evaluare Academică și Acreditare și Consiliul Național pentru Acreditare și Atestare Științifică.

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu” - Sputnik Moldova
Video
Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu”, o valoare pentru țară
ULIM este un centru-model educațional, cultural de anvergură europeană, cu biblioteci ultramoderne, săli cu computere și aparataj superperformant. Oferă numeroase programe de studii, la toate nivelurile (licență, masterat, doctorat) și formele de pregătire universitară.

''ULIM și-a confirmat poziția de lider în domeniul învățământului superior din Republica Moldova. Această universitate vă pune la dispoziție: numeroase programe de studii în toate nivelurile (licență, masterat, doctorat), divertisment de facultăți și cele mai noi tehnologii educaționale și informaționale în procesul de studii. Aici, veți găsi nu doar competența și profesionalismul cadrelor didactice care își deschid porțile științei, dar și căldura umană cu care ei vă vor îndruma pașii în viață'', a declarat Ilian Galben, rectorul ULIM.

Universitatea Liber Internațională are 7 facultăți.

Admiterea 2020 este un proiect realizat în comun de Sputnik Moldova și Uniunea Naţională a Studenţilor şi Tineretului din Moldova (UNSTM).

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0