Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Descoperă Universitatea de Studii Politice și Economice Europene ”Constantin Stere”

Abonare
Universitatea de Studii Politice și Economice Europene ”Constantin Stere” este o instituție de învățământ modernă, dotată cu echipamente și tehnică necesară. Studenții au posibilitate să facă două facultăți concomitent și practica peste hotare.

Universitatea de Studii Politice și Economice Europene ”Constantin Stere” pregătește juriști, economiști, arhitecți și specialiști IT.

Academia Militară Alexandru cel Bun - Sputnik Moldova
Educație
Admiterea 2020: Academia Militară a Forţelor Armate "Alexandru cel Bun"

''Noi avem grijă ca absolvenții noștri să fie angajați în câmpul muncii, în primul rând, în Republica Moldova, cu salarii care sunt foarte bune. La universitate se face carte cu adevărat, dar nu uităm să vă pregătim pentru viață, pentru ca să fiți multilateral dezvoltați. Este o legătură directă între teorie și practică. Vă asigurăm și cu loc de trai, avem căminele noastre, noi chiar corespundem cerințelor înainte instituțiilor de învățământ la etapa contemporană'', a declarat Gheorghe Avornic, rectorul USPEE ”Constantin Stere”.

La Universitatea de Studii Politice și Economice Europene ”Constantin Stere” sunt 1500 de studenți care învață la zi și frecvență redusă.

Admiterea 2020 este un proiect realizat în comun de Sputnik Moldova și Uniunea Naţională a Studenţilor şi Tineretului din Moldova (UNSTM).

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0