Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Descoperă Universitatea Cooperatist-Comercială din Moldova

Abonare
Universitatea Cooperatist-Comercială din Moldova este acreditată academic ca singura instituție de învățământ superior din țară specializată în pregătirea specialiștilor în domeniul comerțului.

Universitatea dezvoltă parteneriate cu 35 de instituții din UE și CSI, inclusiv, din Spania, România, Rusia, Ucraina, Kazahstan, Tadjikistan.  La sfârșitul studiilor, absolvenții obțin două diplome. Acest lucru le permite să muncească atât în țară, cât și peste hotare. Peste 8 mii de absolvenți ai UCCM activează în cele mai prestigioase instituții.

Academia Militară Alexandru cel Bun - Sputnik Moldova
Educație
Admiterea 2020: Academia Militară a Forţelor Armate "Alexandru cel Bun"

''Universitatea Cooperatist-Comercială din Moldova este deschisă celor care aspiră pentru o carieră de succes, care doresc să-și pună în valoare abilitățile și potențialul său intern, să învețe și să se dezvolte continuu profesional, să fie solicitați și competitivi pe piața muncii, celor care conștientizează că cea mai valoroasă investiție, este investiția proprie profesională'', a declarat Larisa Șavga, rectorul Universității Cooperatist-Comercială din Moldova.

Instituția dispune de 3 blocuri de studii, 40 de laboratoare specializate, 9 săli de calculatoare moderne, 2 săli multimedia, bibliotecă științifică, dotată cu tehnică de calcul şi literatură de profil în limbile de circulație internațională, două cămine, complex sportiv, casă de cultură, serviciu medical, cantină, muzeul cooperației de consum şi al învățământului cooperatist din Republica Moldova.

Admiterea 2020 este un proiect realizat în comun de Sputnik Moldova și Uniunea Naţională a Studenţilor şi Tineretului din Moldova.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0