Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

De ce trebuie să înveți la Universitatea Cooperatist-Comercială din Moldova

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Universitatea Cooperatist-Comercială din Moldova este o instituția creditată și apreciată. Instituția are patru domenii de formare: Economie, Drept, Procesarea, Alimentelor și Servicii Publice.

Universitatea Cooperatist-Comercială din Moldova a fost înființată în anul 1993 de către Guvernul Republicii Moldova și conducerea Moldcoop. Este acreditată academic ca singura instituție de învățământ superior din țară specializată în pregătirea specialiștilor în domeniul comerțului. Universitatea are 4 facultăți.

De ce să înveți la Academia de Poliție ”Ștefan cel Mare” - Sputnik Moldova
Video
Admitere 2020: De ce să înveți la Academia de Poliție ”Ștefan cel Mare”
Instituția dispune de 3 blocuri de studii, 40 de laboratoare specializate, 9 săli de calculatoare moderne, 2 săli multimedia, bibliotecă științifică, dotată cu tehnică de calcul şi literatură de profil în limbile de circulație internațională, două cămine, complex sportiv, casă de cultură, serviciu medical, cantină, muzeul cooperației de consum şi al învățământului cooperatist din Republica Moldova.

''Universitatea Cooperatist-Comercială din Moldova este deschisă celor care aspiră pentru o carieră de succes, care doresc să-și pună în valoare abilitățile și potențialul său intern, să învețe și să se dezvolte continuu profesional, să fie solicitați și competitivi pe piața muncii, celor care conștientizează că cea mai valoroasă investiție, este investiția proprie profesională. Universitatea noastră este o instituție acreditată academic și științific. Oferă programe flexibile în acord cu necesitățile pieței muncii, oferă șansa avansării profesionale de la licențiat până la doctor în științe. Promovează mobilitatea academică, internaționalizarea și programele de dublă diplomă cu universități prestigioase europene'', a declarat Larisa Șavga, rectorul Universității Cooperatist-Comercială din Moldova.

Universitatea practică schimbul de studenți cu instituțiile de profil comercial-economic din străinătate și oferă posibilitatea de a studia concomitent la două specialități, de a însuși două limbi moderne și de a obține două diplome.

Admiterea 2020 este un proiect realizat în comun de Sputnik Moldova și Uniunea Naţională a Studenţilor şi Tineretului din Moldova.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0