Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Situația se agravează: Alte două spitale au fost activate în lupta cu COVID-19

© SputnikМолдова впервые проведет клинические исследования лекарств от COVID-19
Молдова впервые проведет клинические исследования лекарств от COVID-19 - Sputnik Moldova
Abonare
Alte două spitale vor fi activate în lupta cu COVID-19. Este vorba de Spitalul Sfânta Treime din Capitală și o instituție medicală raională.

CHIȘINĂU, 24 iul - Sputnik. Alte două spitale din țară vor fi activate pentru internarea pacienților testați pozitiv cu COVID-19. Informația a fost prezentată de ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu.

Молдова впервые проведет клинические исследования лекарств от COVID-19 - Sputnik Moldova
Date actualizate: Alte 307 cazuri noi de infecție cu COVID-19 și șase decese

Ea a precizat că situația epidemiologică se agravează din ce în ce mai mult, iar aceasta este una din măsurile întreprinse de autorități.

Este vorba de Spitalul Sfânta Treime din Capitală și un spital raional. În prima instituție vor fi internați inclusiv pacienții în stare gravă și extrem de gravă. Spitalul dispune de două secții de terapie intensivă, cu o capacitate de câte 18 paturi fiecare.

Numărul persoanelor care sunt tratate în prezent în spitalele din Capitală este de 1.804, dintre aceștia peste 400 sunt în stare gravă.

Până în prezent, 22.10 persoane au fost confirmate în țara noastră cu COVID-19, dintre care 15.407 au fost vindecate, iar 721 au murit în urma complicațiilor cauzate de virus. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0