Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Date actualizate: Alte 307 cazuri noi de infecție cu COVID-19 și șase decese

© SputnikМолдова впервые проведет клинические исследования лекарств от COVID-19
Молдова впервые проведет клинические исследования лекарств от COVID-19 - Sputnik Moldova
Abonare
Reprezentanțiii Ministerului Sănătății au actualizat datele privind infectarea cu COVID-19. Într-o singură zi s-au infectat 307 persoane.

CHIȘINĂU, 23 iul - Sputnik. Alte 307 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care 13 în Transnistria. Din numărul total de cazuri, 3 cazuri sunt de import (Germania-2, Federația Rusă-1).

Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 22105 cazuri. Total teste efectuate în această zi – 1886, dintre care primar – 1328 şi repetat – 558. Din numărul total de cazuri, 13 sunt în rândul lucrătorilor medicali: medici - 3, asistenți medicali - 10.

Московская антидопинговая лаборатория - Sputnik Moldova
Occidentul pierde cursa privind crearea vaccinului anti-COVID-19

Până la ziua de azi, 15174 de persoane s-au tratat de COVID-19. Totodată au fost înregistrate alte decese provocate de COVID-19:

Bărbat de 66 ani, din Transnistria. Internat la data de 3 iulie, la Spitalul din Transnistria. Comorbidități: insuficiență cardiacă, diabet zaharat, obezitate; bărbat de 69 de ani din raionul Anenii-Noi. Internat la data de 16 iulie la Spitalul Raional Anenii-Noi. Comorbidități: cardiopaie hipertensivă, ischemică, diabet zaharat, hipertensiune arterială gr. III; femeie de 68 ani, din Chișinău. Internată la data de 19 iulie la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: diabet zaharat, cardiopatie hipertensivă și dismetabolică, obezitate;

Bărbat de 58 ani, din raionul Taraclia. Transferat, la data de 26 iunie, de la Spitalul Raional Taraclia, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: insuficiență renală, pncreatită cronică; femeie de 71 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 21 iulie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: cardiopatie hipertensivă, hipertensiune arterială gr. II; bărbat de 51 ani, din raionul Călărași. Internat la data de 9 iulie, la Spitalul Clinic Municipal „Arhanghelul Mihail”. Comorbidități: hipertensiune arterială, pancreatită cronică, cord cronic hipertensiv subcompensat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0