Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Admiterea la Universitatea de Studii Politice și Economice Europene ”Constantin Stere”

Abonare
Universitatea de Studii Politice și Economice Europene ”Constantin Stere” pregătește juriști, economiști, arhitecți și specialiști IT. Instituția dispune de săli de studii moderne, laboratoare, biblioteci, cantina și cămine.

Universitatea de Studii Politice şi Economice Europene "Constantin Stere" activează în baza prevederilor procesului de la Bologna, inclusiv a Sistemului European de Credite transferabile, fapt ce asigură compatibilitatea studiilor, mobilitatea studenţilor şi aranjarea absolvenţilor în câmpul muncii.

De ce să înveți la Academia de Poliție ”Ștefan cel Mare” - Sputnik Moldova
Video
Admitere 2020: De ce să înveți la Academia de Poliție ”Ștefan cel Mare”

''Vreau să vă prezint un consorțiu de universități, două dintre care se află aici, pe Bulevardul Ștefan Cel Mare 200, Universitatea de Studii Politice Economice ”Constantin Stere” și Universitatea Americană din Moldova. Studiile se fac în mai multe limbi, iar limba de bază fiind româna la Universitatea Constantin Stere, la Universitatea Americană din Moldova sunt limbile străine, am început cu engleza, acum avem deja trei limbi: rusa și franceză începând cu 1 septembrie 2020'', a declarat Gheorghe Avornic, rectorul USPEE ”Constantin Stere”.

Studiile pot fi realizate atât în română, cât și în limbile străine. Studenții sunt motivați cu burse de merit și învață gratuit la cea de-a doua facultate.

Admiterea 2020 este un proiect realizat în comun de Sputnik Moldova și Uniunea Naţională a Studenţilor şi Tineretului din Moldova (UNSTM).

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0