Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Coronavirus: Ce se întâmplă în spitalele din Republica Moldova

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Abonare
Noi date despre situația epidemiologică în contextul infecției cu coronavirus în Republica Moldova au fost prezentate de Ministerul Sănătății.

CHIȘINĂU, 23 iul – Sputnik. Un deces, 28 de pacienți în stare foarte gravă și alte 318 persoane vindecate de noul coronavirus. Acestea sunt datele dimineții prezentate de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale printr-un comunicat de presă.

Медицинский работник  - Sputnik Moldova
Societate
COVID-19 nu dă niciun semnal de retragere: Alte 356 de cazuri de infecție în 24 de ore

Potrivit informațiilor instituției, persoana răpusă de COVID-19 este o femei de 70 de ani din raionul Șoldănești. Ea a fost internată la data de 14 iulie la Spitalul Raional Șoldănești. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă cronică, cardiopatie ischemică.

Din numărul total de 421 de persoane aflate în stare gravă, 28 sunt în stare foarte gravă, conectate la aparate de respirație asistată.

Până la ora actuală, 15 mii 174 de persoane s-au tratat de COVID-19. Doar în ultimele 24 de ore, alte 318 persoane au fost vindecate și externate.

Totodată, în ultimele 24 ore au fost internate în cadrul Centrul COVID-19 alte 79 de persoane cu suspecție la infecție.

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 21 798 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 1459 în Transnistria.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0