Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Avantajele studiilor la Academia Militară a Forțelor Armate ”Alexandru cel Bun”

Abonare
Academia Militară a Forțelor Armate ”Alexandru cel Bun” pregătește specialiști la trei specialități: infanterie, artilerie şi transmisiuni. Instituția oferă în acest an 75 de locuri. Instruirea, cazarea, echipamentul și alimentarea sunt gratuite în instituție.

Academia Militară a Forțelor Armate ”Alexandru cel Bun” este singura instituție din țară în domeniul milităriei, care are menirea de a pregăti specialiști pentru Armata Națională și întreg sistemul de securitate al Republicii Moldova.

Universitatea de Stat din Moldova este pregătită pentru Admiterea 2020 - Sputnik Moldova
Video
Admiterea 2020: Ce oportunități oferă Universitatea de Stat din Moldova

''Studenții noștri învață să execute tragerile din toate categoriile de armament de infanterie, de artilerie, conduc tehnica militară, desfășoară diferite exerciții și aplicații militare. Tot ce ține de instruire, asigurare cu echipament, asigurare cu mijloace materiale, asigurare cu hrană sunt garantate de către stat. Studenții noștri au posibilitatea să participe la diferite instruiri internaționale, în cadrul a diferitor programe'', a declarat Gheorghe Țurcanu, rector interimar al Academiei Militare a Forțelor Armate ”Alexandru cel Bun”.

La academie vin nu doar băieți, ci și fete, iar oportunitățile sunt aceleași.

Admiterea 2020 este un proiect realizat în comun de Sputnik Moldova și Uniunea Naţională a Studenţilor şi Tineretului din Moldova.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0