Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Admiterea 2020: Ce avantaje oferă studiile la Universitatea de Stat din Tiraspol

Abonare
Universitatea de Stat din Tiraspol este prima instituție de învățământ superior din Republica Moldova. UST are cinci facultăți și formează specialiști în domeniul geografiei, biologiei și științei educației.

Universitatea de Stat din Tiraspol este prima instituție de învățământ superior din Republica Moldova. Instituția de învățământ are cinci facultăți și formează specialiști în domeniul geografiei, biologiei și științelor în educație. 

Прием документов на обучение в ВУЗы - Sputnik Moldova
Societate
Sesiunea de admitere 2020: Cum se va desfășura
”Una dintre sarcinile Facultății Fizică, Matematică și Tehnologii informaționale este formarea competențelor de utilizare a diferitor mecanisme, inclusiv a roboților, a dronelor și a altor mecanisme care sunt utilizate de la cele mai timpurii vârste în sistemul educațional contemporan și reprezintă una dintre tendințele moderne în pedagogie. În cadrul catedrei, cât și a laboratoarelor de cercetare și educaționale care activează în cadrul facultății, sunt o mulțime de posibilități. Oportunități de a dezvolta aceste competențe prin asamblarea unor roboți sau prin utilizarea unor roboți deja fabricați pentru a îndeplini unele operațiuni care sunt programate pentru studenți”, a declarat rectorul Universității de Stat din Tiraspol, Eduard Coropceanu. 

Universitatea de Stat din Tiraspol dispune de săli de studii bine dotate și laboratoare.

”Ne aflăm în laboratorul biotehnologiei ecologice. Este un laborator de cercetare științifică în cadrul Facultății Biologie și Chimie, unde studenții și angajații universității au posibilitatea de a realiza cercetări ce țin de domeniile micromicetelor, a fungilor, a algelor și plantelor superioare. În cadrul laboratorului sunt testate unele substanțe chimice și capacitatea lor de a simula unele procese biochimice la aceste microorganisme sau la plantele superioare cu scopul de a obține o productivitate mai înaltă”, a declarat rectorul Universității de Stat din Tiraspol, Eduard Coropceanu. 

Universității de Stat din Tiraspol a păstrat domeniile care le-a dezvoltat de la începuturi – cu 90 de ani în urmă. UTS are specialități care sunt acreditate internațional.

Admiterea 2020 este un proiect realizat în comun de Sputnik Moldova și Uniunea Naţională a Studenţilor şi Tineretului din Moldova (UNSTM). 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0