Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un bărbat a fost reținut după ce ar fi cerut 500 de euro pentru un permis de conducere

© Sputnik / Miroslav RotariPermis de conducere
Permis de conducere  - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat din Cahul a fost reținut în aceasta dimineață, în flagrant, de ofițeri CNA și procurorii anticorupție într-un dosar de trafic de influență.

CHIȘINĂU, 22 iul - Sputnik. Potrivit Centrului Național Anticorupție, individul a ajuns în vizorul oamenilor legii după ce ar fi pretins de la un bărbat 500 de euro pentru a-l ajuta să-şi perfecteze permisul de conducere la categoria B. Reţinerea a avut loc în această dimineață, în momentul transmiterii banilor – operaţiune desfăşurată sub controlul ofițerilor CNA și a procurorilor anticorupție. 

© Photo : Centrul Național AnticorupțieBărbat reținut de ofițerii CNA
Un bărbat a fost reținut după ce ar fi cerut 500 de euro pentru un permis de conducere - Sputnik Moldova
Bărbat reținut de ofițerii CNA

Bănuitul i-ar fi spus bărbatului că are cunoscuți în cadrul Agenției Servicii Publice Cahul, pe care îi poate determina să-l favorizeze la examenele teoretice şi practice de calificare auto. În schimbul acestui serviciu, el a cerut 500 de euro, echivalentul la aproximativ 10 mii de lei. Suspectul a fost reţinut pentru 72 de ore şi plasat în izolatorul CNA. Dacă i se va demonstra vinovăția, individul riscă până la 6 ani de închisoare sau amendă de până la 150 de mii de lei. 

âFii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0