Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Descoperă Academia de Poliție ”Ștefan cel Mare”

Abonare
Academia de Poliție ”Ștefan cel Mare” pregătește specialiști pentru a fi angajați în cadrul MAI, dar și în alte instituții de drept din țară. Este dotată cu tehnologii și echipamente necesare, iar studenții sunt instruiți la cel mai înalt nivel.

Academia de Poliție ”Ștefan Cel Mare” are 30 de ani de la fondare. În prezent, sunt 1100 de studenți, dintre care 40 la sută sunt fete. Aici, sunt pregătiți ofițeri de urmărire penală, experți criminaliști, ofițeri pentru ordinea publică, pentru CNA, pentru instituțiile penitenciare, pentru Poliția de Frontieră, dar și pentru Serviciul de Carabinieri.

Tot ce trebuie să cunoști dacă vrei să studiezi la Universitatea Pedagogică de Stat ”Ion Creangă” - Sputnik Moldova
Video
Tot ce trebuie să cunoști dacă vrei să studiezi la Universitatea ”Ion Creangă”
Candidații pot face studii atât la buget, cât și în bază de contract. Toți studenții care absolvesc Academia au asigurat un loc de muncă de către stat.

''Academia ”Ștefan cel Mare” este o instituție a Ministerului Afacerilor Interne, fondată în 1990. Academia dispune de săli de studii renovate, dispune de săli de sport, dispune de terenuri de fotbal, dispune de biblioteci, inclusiv, biblioteci online, dispune de un cadru didactic foarte bine pregătit'', a declarat Dinu Ostavciuc, rectorul Academiei de Poliție ”Ștefan cel Mare”.

Academia are cămin și cantină în curtea instituției, laboratoare de psihologie, dar și o bibliotecă modernă.

Admiterea 2020 este un proiect realizat în comun de Sputnik Moldova și Uniunea Naţională a Studenţilor şi Tineretului din Moldova.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0